LoVE u aLL

Thursday, 28 April 2011

dURiAn

erm...
bape hari dh aku tak wat entry ni..
bzy SIOT !!
hahaha..
bzy ape pun aku tak tau...
bzy berFB je sbnrnye..
bnyk bnda gak aku nk CITER ni..
tapi skrg aku nk citer pasal
DURIAN...

haaaaaaaaaaaaaaaaaa !!
bila dngr je msti aku TERLIUR...
dh bape lama aku mintak kt HUBBY
tpi die tak BELI...
waaaaaaaaa...
SEDIH gler !!

bkn HUBBY tk nk beli...
tapi aku nk yang BETOL2 best punye...
aku nk yang BESAR..KUNING..MANIS..
ala yg org panggil MUSANG KING tu..
yg biase2 ni aku TAK MAU !!
hahahaha..
MEMILIH plak kn...
tapi SERIUS..
yg biase2 ni tak rasa r...
kihkihkih...

dari aku mkn yg biase2 tak dpt pun tak pe..
(tapi hari2 duk ckp gak)
"nk durian MUSANG KING"
tak dpt gak..

last2..
MAMA col g tau nk ade DURIAN..
aku oun HEPY gler r...
ne tau dpt yg cm aku nak..
hehehe..
mlm tu ALANG dtg bwak..

huhuhuhu..
tapi DURIAN biase..
nk wat cm ne kn..
aku LAYANNNNN gak la..
sbb mmg nk makan...
sedap woooooo !!
hilang KEPUNAN aku..
tq MAMA..
sbb ingat gak kt ANAK mu ini !!
k la..
jom layan PIC derian ni pulok...

*


*


*


*


*


*

fuhhhhhhhh !!


tngk cm biase je kn !!
tapi rasa OK sngt...
tapi
still nk gak MUSANG KING !!

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Sunday, 24 April 2011

cHiCkEn cHOp KFC

haaaaaa !!
korg dh try belom MENU KFC yang baru ni..
ermmmm..
jom tngk dulu cm ne bntuknye

*




*




*



*



*


amacam????
nmpk cm BEST je kan...
aku dh g try mlm smlm kt c4 wamgsa maju...
SERIUS!!!
TAK sedap langsung !!!
baik g mkn CHICKEN CHOP kat luar je..
lagi best!!
hrga dh tntu lebih kurg...
mmg OUT la..
tak nak CELOTEH bnyk..
skdar nk KONGSI je !!
nnti ade yg NYESAL plak..


*




*




*




*




*


nk HABIS kn pun payah !!
pk lapor je!!

tapi CER tngk HUBBY ni..
senyum je...

*



*



*



*



*

sedap tk sedap jnji MAKAN..

SWEET tak SENYUMAN die !!
muhahahaha
asyik PUJI laki sndiri je aku ni...

aku kalu tngk SENYUMAN die leh GUGUR JANTUNG !!!!
ape pun LOVE u so MUCH SAYANGGGGGGGGG!!
(selingan je!!)

daaaaaaaaaaa !!

sUNdaY bREaKFaSt

MORING guys..
hehehe...
pgi² ahad ni tak tau plak nk buat ape???
HUBBY keje la...
tu yg MATI kutu je ni...
nak MASAK tuk LUNCH awal lagi...
so berBLOG je la..

ermmm...
pagi² cm ni ENTRY aku ari ni tntg MAKANAN !!
hahaha..
actually ENTRY aku ni bnyk pasal MAKAN je kn..
sbb aku ni org yg SANGAT kuat MAKAN..
kalu kt FB pun cm tu gak !!
asyik UPLOAD makanan je...
muahahaha..
bagi TERLIUR skit kt korg !!

ok²
berbalik pada TAJUK kt atas tu...
ari ni cm RAJIN ckit je nk buat breakfast tuk HUBBY..
slalu nye aku tak buat pb..
HUBBY minum je...
tu pun minum air FRESH OREN..
yg sentiasa ade kat dlm FRIDGE..
hahhha..
aku ni ISTERI MITHALI kan..
nasib HUBBY jenis tak kisah...
kalu tak dh lama aku kena SEPAK !!
hehehe...

*


*


*


*


*

haaaaaa !!
ni la air yg HUBBY akn minum setiap pagi..
senang kn..tak yah bancuh²..
hahaha...
SENANG tuk aku je la..

tapi ari ni..
air ttp yg sama HUBBY minum..
CUMA aku + ngan ROTI TELOR !!!
cecah ngan cili sos + mayonis
simple je..
tapi sekurang²nye HUBBY kenyang g keje..
dan aku SENDIRI yg buat tuk HUBBY...
tol x????
dan yg paling penting SEDAPPPPPP!!!
hehehe..
suke puji diri sendiri...

k la..tak tau nk ngarut ape lagi..
layan je PIC ni...

*


*


*


*


*



tadaaaaaaaaa!!
blurpppppppppppp..
ALHAMDULILLAH !!

Saturday, 23 April 2011

cHiCKeN cHeeSE hOT&rOLL

korg prnah DENGAR x???
hahhaa..kalu korg nk tau...
aku bru je TAU bnda tu WUJUD...
wahahaha..
LAHIR kt KL pun tak tau ke??
adoi wat MALU je aku rasa..
baik dok KAMPUNG je r..

korg jngn gelak2..
tau ke ape BENDA ni..
haaaaaaa !!
jap aku tunjuk pic ye..

*


*


*


*


*



ha !!
tu die...nmpk cm BEST je kan..
meh aku cite cm ne aku leh jumpe "BENDA" ni..
smalam aku g JJ wangsa maju..
beli barang DAPUR skit..
pastu jalan2 r kat situ..
mula2 ingat nak mkn KFC..
nk try CHICKEN CHOP yg baru...
tapi org cm RAMAI je..
so tk jdi la..
tapi bila kuar je dari KFC !!
ternmpk 1 kedai baru
"HOT&ROLL"
ckp ngan HUBBY nk try la..
tngk ramai je org BELI..
masuk je KEDAI tu org tu tanya nk ape??
aku tanye balik ape yg BEST..
die ckp CHICKEN CHEESE...
perghhhhhhhhh...
aku ni mmg pntang dngr CHEESE..fov tu !!
so aku ambik CHICKEN CHEESE r..
die tnya lagi nk PRATHA atau CRISPY??
ermm...
aku tnye balik ape BEZA??
hahhaaha..
SENGAL kn !!
PRATHA ngan CRISPY tak tau beza !!
nasib org tu ckp...
PRATHA kecik
CRISPY besar...
haaaaaaaaaaaaaaaa...
ape lagi dh tntu aku nak yg BESAR..
so aku pilih
CRISPY CHICKEN CHEESE..
tngk cara die buat pn..
dh terliur...
nmpk SEDAPPPPP je..
tak caye???ce tngk jap !!

*


*


*


*


*


*

CRISPY CHICKEN CHEESE
RM 5.90

pic 2 2 yg kt ats ni cm biase r dari
uncle GOOGLE..

ce citer ape PERASAAN korg tngk bnda ni..
terliur kn...
cm tu gak la aku..
siap je bnda ni TERUS aku mkn..
hahahahaha...

mmg SYOKKKKKKK !!
sdap tak TERKATE...
rasa la kepingan AYAM ngan CHEESE...
crispy die pula RANGUP..
fuhhhhhh!!gler r
hubby tngk aku nye pun TERLIUR...
die mkn aku punye cm tak ingat dh!!
siap aku..bgi ISYARAT..
ehemm..ehemm..
hahahaha...
nmpk sngt aku KEDEKUT..
tpi SERIUS...
aku mmg suke..
tu yg ngan HUBBY pun KEDEK !!
lain kali beli 2 ye yang !!
tak mau KONGSI2..

yg best sekali...
sbb SYOK sngt mkn...
smpi aku lupe nk AMBIK pic..
smpi dh HABIS mkn bru ambik..
tu pun KERTAS die je..
tu la BETAPA nikmat nye mkn !!

layan je r 1 1 nye PIC yg ade..
nnti korg jngn LUPE g mncuba...
KOMPEM puas hati punye la...

*


*


*


*


*


*

haaaaaaaa...!!
ne je la pic yg smpt ambik..
jdi la dari takde kan...

Wednesday, 20 April 2011

TIPS MUDAH HAMIL DAN MENGANDUNG SERTA MENDAPAT ANAK

1. Waktu Terbaik Untuk Melakukan Hubungan Seksual:-
#1: Adalah penting bagi pasangan yang inginkan zuriat mengetahui tentang masa yang sesuai untuk melakukan hubungan seks iaitu pada waktu wanita subur (masa pengeluaran telur @ ovulasi).
#2: Bila dan bagaimana untuk mengetahui waktu subur anda?
#3: Anda boleh dapatkan ovulation kit di mana2 farmasi. Ovulation kit ini boleh membantu anda menentukan bilakah masa subur anda.
#4: Anda perlu tahu bahawa telur yang matang hanya hidup 24 jam sedangkan sperma pula hidup 48 hingga 72 jam dalam tubuh wanita.
#5: Oleh itu, sekiranya anda melakukan hubungan seks sebelum saat ovulasi lebih baik berbanding selepas ovulasi.2.
2. Kekerapan Melakukan Hubungan Seksual:-
#1: Ini adalah bergantung kepada setiap pasangan itu sendiri.
#2: Tidak ada angka @ fakta yang tepat yang dapat memastikan berapa kali seseorang itu harus melakukan hubungan untuk hamil.
#3: Ada wanita yang hamil hanya dengan satu kali sahaja tetapi ada juga yang memerlukan waktu yang lebih lama.
#4: Bagaimanapun yang paling penting ialah “berapa kerap” anda melakukan hubungan pada ” waktu subur”.
#5: Sebab, jika anda melakukan hubungan banyak kali pun, tetapi bukan pada masa anda (isteri) subur, potensi untuk mengandung tetap tipis atau boleh jadi langsung tidak ada.
3. Nikmati Proses Hubungan Seksual Anda:-
#1: Daripada penelitian pakar menunjukkan bahawa ketika seorang wanita mencapai orgasme – klimaks semasa hubungan kelamin – akan membentuk suasana alkaline pada vagina yang mana sperma suka keadaan ini, berbanding keadaan normal vagina.
#2: Jika anda mencapai orgasme pada saat yang bersamaan atau sesaat sesudah pasangan anda ejakulasi maka kesempatan sperma untuk selamat sampai di servik – rahim – lebih tinggi.
4. Posisi Hubungan Seksual:
#1: Posisi seks yang dicadangkan berikut ini mungkin dapat meningkatkan kemungkinan terjadinya kehamilan.
#2: Posisi suami di atas adalah yang terbaik untuk anda hamil.
#3: Letakkan sebuah bantal kecil dibahagian pinggul anda, sehingga pinggul anda beristirahat untuk menampung sejumlah sperma selama 15 minit atau lebih selepas anda berdua mencapai klimaks bersama sama.
#4: Keadaan ini akan memudahkan sperma berenang ke dalam rahim. Jangan menggunakan bantal yang besar dan terlalu tinggi, kerana ia akan menyebabkan sperma terkumpul dibelakang rahim sahaja dan ini akan menyukarkannya untuk berenang dan bergabung dengan sel telur, yang akhirnya menjadikan usaha anda sia-sia saja.
#5: Manakala posisi seksual yang perlu dielakkan bila anda ingin hamil adalah posisi wanita di atas, duduk atau berdiri, yang akan menyebabkan sebahagian dari sperma keluar dan hanya tersisa sedikit sperma yang mencuba berenang ke arah sel telur.
#6: Hukum graviti.
5. Jangan Banyak Bergerak Setelah Melakukan Hubungan Seks:-
#1: Tidak ada bukti yang menunjukkan bahwa jika anda tidak bergerak gerak selepas hubungan akan meningkatkan potensi untuk hamil.
#2: Karena sebenarnya sperma sudah berada di dalam servik – rahim – sesaat setelah ejakulasi.
#3: Namun adalah digalakkan agar anda memberi masa untuk sperma berenang ke servik seperti yang diterangkan sebelumnya.
#4: Anda juga diingatkan agar tidak membersihkan vagina anda dengan cairan pembersih vagina setelah melakukan hubungan seksual kerana cairan pembersih vagina adalah bersifat toksic untuk sperma.
6. Buat Para Suami:-
#1: Para suami sebaiknya menghindari memakai seluar dalam yang terlalu ketat atau mandi air panas, ini kerana ia akan menurunkan kemungkinan kehamilan kerana proses penekanan atau panas kawasan testis (pembentuk sperma). Ini berkait dengan tabiat atau amalan kebiasaan.
7. Relaks:-
#1: Setiap pasangan suami isteri perlu sentiasa tenang dan tabah dalam menghadapi apa jua stress @ tekanan.
#2: Ini kerana stress atau tekanan terhadap sesuatu masalah ini mampu menurunkan keupayaan untuk hamil.
8. Jaga Kesihatan Anda:-
#1: Menjaga kesihatan adalah asas yang paling penting.
#2: Pastikan tubuh anda cukup nutrisi.
#3: Perlu diingatkan bahawa wanita yang sihat akan lebih mudah hamil daripada yang mempunyai berat badan yang berlebihan atau kurang.
Tips di atas diharapkan dapat membantu anda untuk meningkatkan kemungkinan untuk hamil.
Anda perlu tahu, hanya 30% sahaja dari jumlah sperma yang bertemu dengan telur di dalam rahim akan berhasil untuk melakukan kehamilan manakala 70% lagi gagal walaupun anda telah melakukannya dengan betul.
Jadi anda harus menunggu dan mencuba lagi.
Sekiranya anda telah mencubanya sehingga 1 tahun tanpa membuahkan hasil maka adalah penting untuk anda dan pasangan merujuk kepada doktor pakar untuk dapatkan rawatan dan khidmat rundingan yang terbaik.
Jodoh, rezeki dan anak adalah ketentuan dan anugerah Allah, bagaimanapun anda harus berusaha sebaik mungkin untuk meraihnya.
Dr pakar adalah perunding terbaik untuk membantu anda mendapat anak.Yang paling penting, sikap keterbukaan antara suami dan isteri untuk sama sama berfikir, berbincang dan berusaha untuk mendapatkan anak.
Rancang hubungan seksual anda, niat dengan ikhlas, berdoa kepada Allah dan ikut pesanan dan nasihat Dr. Insya Allah anda berjaya.



*




*




*




*




*




*



semua INFO ni aku ambik kt UNCLE GOOGLE..

Tuesday, 19 April 2011

aNgAH mENuNAiKAn uMRaH

16.4.2011
tepat kul 3.15 pgi...
flight ANGAH akan berlepas ke KUWAIT
pastu bru ke JEDDAH..

kiteorg gerak ke KLIA dlm kul 10.30 rasanye..
sblm tu LEPAK jap kt umh WAN (nenek)...
dlm 11 lbh smpi kat sana..
semntra tugu AGEN yg bawa angah tu dtg..
kiteorg jalan2 jugak la..
ambk gambr..
layan WI FI free..
hehhee...
dekat kul 1 pagi AGEN tu smpi..
uruskan BEG..TIKET...
bgi PENERANGAN skit...
disbbkn dlm group tu ANGAH paling mude..
so die dilantik KETUA ROMBONGAN...
dasyat gak tu..
hehehe...
jaga la org TUA2 tu nnti..

dh selesai sume..dkt kul 2 pagi angah MASUK ke BALAI berlepas..
ape lagi time tu la..
sesi PELOK2..dn BERGAMBAR r pulak...
ye la sblm ANGAH berangkat...
rasa SEDIH gak la..
tapi aku MASIH boleh bertahan lagi..
kami tugu smpi la KELIBAT angah HILANG..
byee ngah..
MOGA SELAMAT PEGI DAN BALIK !!
kiteorg pasti akan MERINDUI ko..
sedih still terasa
bkn dekat angah g JAUH wooooooo !!
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

mama ade ckp ari tu ANGAH ade SMS..
hotel die dekat ngan MASJID NABAWI..
angah ckp lagi..MASJID tu SANGAT2 cantik..
cm BEST je DENGAR...
msti TENANG jiwa smpi SANA!!

INSYALLAH 1 hari nnti aku akn PERGI jugak..

erm....ok..
nk STORY ckit cm ne angah boleh g UMRAH..
actually die g ni FREE
sbb menyertai KUIZ FIRMAN ALLAH kt FB
sape yg paling bnyk LIKE...
die dikira pemenang..
ALHAMDULILLAh rezeki die menemui ALLAH..
FREE lagi..
sape nk bagi..
die mndapat undian LIKE sebnyk 196
tercapai jua IMPIAN die..
tq so much pada
kerna telah mmbuat pertandingan dngn cara cm ni..
pada kawan2 yg LIKE tu jutaan TRIMA KASIH tak terhingga..
tampa bantuan korg..bnda ni tak kan BERJAYA..

p/s buat ANGAH..
moga dpt UMRAH yg MABRUR..
moga segala doa diperkenankn..
INSYALLAH AMIN..
hope pas ni kiterog dpt MENYUSUL plak..

last sekali..
jom layannnn pic sblm ANGAH berangkat !!

*



*



*



*



*



*



*

antara gmbr CANDID yg smpt diambil !!


yg lain pun KOYA bergambar !!


antara kawan ANGAH yg turut HADIR..
TQ ye kat korg !!


LOve u ALL




yg ni plak antara GAMBAR AKHIR angah sblm berangkat !!

TOUCHING tau tngk PIC ni !!
tak SABAR nk tugu ANGAH pulang 28.4.2011




Monday, 18 April 2011

bLAjA kETe

ari AHAD ari 2 aku blaja kete
kira ni kali ke 2 aku blaja la..
FIRST time aku blaja aku bawak jalan raya je..
ok la aku bawak..cuma tak pandai nak BALANCE CLUCTH je la..
kali ke 2 pn sma gak..
mula2 je CIKGU tu suh aku bawak lagi JALAN RAYA..
ermmmm...
sama gak la...
asyik MATI ENJEN je...
hehehehe..
nmpk je BRUTAL..
tpi bawak kete HAMPEH!!!
aku tak reti la nak MAIN clutch...
payah glew..
aku rasa CIKGU tu pun FED UP ngan aku..
mgkin SEBAB aku ni POMPUAN...
kalu tak dh lama kena MAKI...
hahaha..
maki la nnti aku BAWAK kete ni laju2...
muhahahahaa...
BUDJET je aku ni...
bwak pn MATI enjen je..
nak bwak laju2 konon...

actually kali ke 2 bwak ok la skit..
CIKGU ni pn DETAIL die ajar..
so sng tangkap ape die ckp !!
pas bwak kat JALAN RAYA...
die suh aku TRY bukit...

perghhhhhhh..
BUKIT aku mmg TEROR...
TAYAR tu mmg NGAM2 kat dlm kotak KUNING...
siap BREAK bunyi lagi..
hehehe..
"BERLAGAK" r ckit..
tapi cm BIASE r..mula nk bwak tu
MESTI ulang suara MESTI
MATI enjen..
hehehehe...
tak leh nak elak dh !!
takpe la..
jnji aku boleh bab BUKIT tu..
INSYALLAH...

nape erk org lain sng je bwak MANUAL..
dpt kt aku..
ADOIYAI..
nape lah diorg ni tak buat lagi
blaja ke guna AUTO..
sng aku LULUS..
huhuhuhu..
nk SENANG aje aku ni..
BLAJA la NAD oi...
kete KECIK je tu..
cm ne la ko nk bwak kete HUBBY tu nnti??

OK !!
CAYOKKKKKKKK NADDDDDD...
muahahahhahaa...
wait n see je nnti !!

ape pun LAYAN la pic ni..
tak bnyk pun..
cuma 2 je..
nk ambik BANYAK2 malu r..

*


*


*


*


*


*


*


ni PARKING..aku lom blaja lagi..
hehehe..
nmpk cm susah je..


ala KACANG je ni..
hahaha..
BERLAGAK siot !!

daaaaaaaa !!



Sunday, 17 April 2011

tOM yAm

erm...
saje je nk CITER psl makanan...
msti korg RASA lapar plak kn..
hehehehe..
actualy sejak 2 menjak ni..
aku suka sngt mkn TOMYAM..
hari2 msti mkn...
nape erk???

ermmm..

msti la sbb die SANGAT sedap...
tiap2 hri msti TOMYAM je aku akn BELI...
muahahhaaha..
x MASAK pn..
tapi tak plak aku rasa JEMU..
lagi2 kalu TOMYAM tu
PEDAS + MASAM
pergggghhhhh
mmg layan...
MAK MERTUA lalu pn tak perasan la..
kalu HUBBY tngk aku mkn..
siap GELENG kepala..
die ckp mkn smpi tak ANGKAT muke...
hehehhee..
HARUS la..
benda SEDAP kn...
tak pandang dh...
muahahahaaha...

wat masa ni ade 2 tmpt
yang mmg aku suke sngt..
1 tmpt yg "MURAH"
lagi 1 "MAHAL"
tapi rasa mmg KAW2 sedap..
yang lain tak leh lawan...

yang MURAH
die kedai biase je !!
tepi jalan..
aku ngan HUBBY panggil
kedai tu..
"LUBANG HIDUNG TERBAKAR"
haaaaaaaaaaaaaa...
nak tau kenapa..
sbb diorg ni kalu masak API die mmg tinggi..
smpi ke LOBANG HIDUNG la..
hahaha..
dh mcm nk bakar hidung pun ade..
tu yang panggil nama tu..
diorg ni masak dpn CUSTOMER
tu yg boleh nmpk..
tukang masak biase r LELAKI..
muda2 plak tu..
hehehehe...
die org ni org SARAWAK...
eh..eh..
nak tau cm ne aku leh tau diorg org SARAWAK..
sbb ade BENDERA sarawak kt kedai die..
bgus la erk...
dtg KL leh cri makan...
makanan pun SEDAP2 gak la..
jon tngk pic die..

*



*




*




*



*




*




*

amacam MENARIK kn...
adoiyai...
rasa nk makn je lagi..
PEROT jdi LAPAR plak..

ok..
yang tmpt MAHAL plak
hrga mmg tak ingat...
tmpt mmg SELESA dn BEST r..
nama RESTAURANT ni AYUTTHAYA..
sape yg penah pgi tau la..
makanan die mmg SEDAP sngt2...
masakan THAI...
tapi HARGA mmg tak HINGAT la..
masa kiteorg g mkn 1 FAMILY...
7 org dkat RM550..
kira la 1 KAPLA brape..
ni bkn mkn BUFFET...
so makanan tk bnyk la..
tp REGE nye..
adoiyai..
nasib AYAH yg belanja...
muahahhaa...

ishhhh...
ni dh lari TAJUK r..
nk PROMOTE kedai plak..
hehehe...

jom berbalik pada TOMYAM
kt AYUTTHAYA..
perghhhhhhh..
mmg SEDAP...
hahahhaa..
aku ni manjang je SEDAP..
tapi SIYES...
korg g r try...
mmg PIORR la rasa die..
PEKAT...PEDAS...MASAM...
LENGKAP la...
cakap banyak tak guna...
korg G la TRY sndiri..
pastu g tau aku k..
hehhee

jom tngk PIC kt AYUTTHAYA ni..

*



*



*



*



*



*




pun MENARIK..
baik korg g TRY skrg gak...
rugi wooooooo...
tak leh tahan ni...
nnti nak ajak HUBBY g mkn gak la..
sape lagi nk KIKIS duit die..
kalu bukan aku...
heheheheehe..

k la tu je INFO yg aku nk SHARE..
daaaaaaaa !!

iPAD 2

mesti korg rsa TERUJA kalu dngr nama IPAD 2 ni...
smala ngan aku...
TERINGIN sngt ngan GADJET ni...
kalu dpt je ni..ak tk nk lain dh....
KOMPEM...
aku akn duk diam² je...
ari tu aku dh g SURVEY harga...
BAPOK mahal !!
lebih dri 3K
ADOIYAI...cm ne ni !!
mana plak aku nk KOREK ni..

(HUBBY !!)
ermmmmm...
kalu nk mntk HUBBY harus kena pda TIME..
ne tau ade REZEKI kn !!
hehehe..
PERLU ADE ADEGAN PUJUK MEMUJUK KE???
muahahahahah !!

so smpi masa aku mntak la ngan HUBBY...
mntak cm tu je..
malas nk GUNA kn "KUASA VETO" yg ade...

tau tak ape yg HUBBY jwab !!

*


*


*


*


*


*


*


*

nnti la YANG...
baik beli BENDA lain...
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!
kalu itu la jwapannye..
KOMPEM...
aku takkn dpt..
ingat HUBY akn ckp..
"nnti kite g TENGOK eh"
leh la dpt time ANNIVESERY nnti..
hmpa nye rasa..
tak pe la REDHO je la :(
ape yg hanya aku leh buat !!

hanya MELIHAT pic² ni je la..
jom sama² kite tngk k..

*



*



*



*



*



*



*



*



pic² ni dpt kt UNCLE Google
hehehe..

ok la..hope aku mimpi SETIAP MALAM
siap NGIGAU² lagi..
ne r tau HUBBY belikan jugak smpena 2nd ANNIVERY next month nnti..
yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!


Wednesday, 13 April 2011

MC'd

sebut psl MC'd..
msti sume org TERLIUR kn..
perghhhh...gler r...
ngan
BURGER + FUN FRIES + AIR...
mmg layannnnn..
kenyang sgt2 la..
last week aku ngan FAMILY aku
g r mc'd C4 wangsa maju...
smbil nak g BAYAR...
ade la 2 org MAMAT cina ni bagiRISALAH..
ape lagi ambk je la..
TENGOK2..die bgi VOUCHER free tuk
BREAKFAST..
aku tngk adik aku ambk BNYAK..
aku pn nak gak la...
takpe2..pas mkn aku nk ambk lagi...
hehhehehe...
ats pertolongan adik2 ku..
aku dpt 7 VOUCHER..
hehehe...bnykkn..
tapi nak tukar tak tau la bila????

nk tngk cm ne VOUCHER tu??

*



*



*



*



*



haaaaaaaaaaaa ni die....korg dpt tak???

tpi tinggal 5 je..lagi 2 aku dh TEBUS ari tu...hehehe...

tarikh tutup die ari ni...
13.4.2011..
so smalam dh plan ngan HUBBY nak g pagi2...
tau tak nk g kol bape???
kul 6.00 pgi..
glerrr r..kul bape aku nk bngn plak!!
mampu ke aku bngn awal???
ish3x..
TAPI....
nk mkn FREE punye pasal...
AKHIRNYE aku bngn awal gak la...
tu pun liat!!
dh la SEJUKKKKKK pgi2 ni..
HUBBY????
sngt senang bngn PAGI ni..
xcited nk mkn BURGER pgi2..
huwawawaawawa..
ape lagi aku pn siap2 terus la..
sbb plan nk g mkn sana..
hehehe....
aku g MC'D petronas MRR2...
smpi kt situ dlm kul 6 lbih..
tau tak ape jdi???

pgi2 tu dh BERATUR panjang...
gle r PENANGAN mc'd ni..
sanggup tu turun pgi2...
jnji dpt mkn FREE !!
ADOIYAI...
ingat pgi2 tak yah la beratur..tpi HAMPEH je...
dh smpi pn..kena la BERATUR gak...
lagi pn LAST DAY..
lama plak tu nk BERATUR...
aku tak DAN nk mkn kat situ..
TAPAU je bwak g SEKOLAH..
aku siap ambk 2 bijik BURGER...
muahahhahaa...TAMAK x aku???
fuhhhhhhhhhh!!

nk tngk bnyk mana aku makan???

*


*


*


*


*


*


*


*

tadaaaaaaa!!

haaaaaaa....
BNYAK x??
bgi aku BANYAK la ni..
abis DIET aku...hehehe...

eh lupe plak nk KABOR...
pas beli je aku terus g SEKOLAH...
hehehe...
dh lmbt SEBENARNYE...
disebabkn bngn AWAL..aku jdi NGANTOK sngt2...
mata tk leh nk ANGKAT...
erm....takpe la..
jnji dpt mkn kn..kn..kn..

to HUBBY TQ sngat2...
sbb nk jugak awak bawak sy PAGI2 ni...
layan KERENAH SENGAL sy ni...
LOVE U SO MUCH...muaaaachhhhh !!