LoVE u aLL

Tuesday, 17 May 2011

Sakit Hati !!!

pic dr uncle GOOGLE..

tak tau la nk ckp cm ne????
tapi HATI aku mmg sakit...
cm ne erk aku nk mulakan cite !!
ok...
psal cuti ANUAL LEAVE...
aku dh plan nk cuti balik kg HUSBAND...
lagi pun aku dh g tau BOSS awal2..
die kate ok je..

pastu secara KEBETULAN ari tu aku g APPOIMENT HKL..
dh chek2..
DOC suh aku wat APPOIMENT lgi awal bln 6..
so CLASH la masa aku nk balik kg nnti..
tapi bkn aku yg nk SUME tu..
tetiba DOC bagi..
aku kena la ikot..

BOS bising plak kt aku..
die ckp aku nk CUTI je..
GOV bagi cuti 20 hari..
tapi aku baru cuti 2 hari !!!
bnyk ke tu aku ambik cuti...
ADOIYAI !!!
sape yg tak mnyirap...
pastu die siap ckp kalu aku cuti bln 6 ni..
RAYA aku tak leh ambk CUTI...

ape yg KORG rasa kalu KORG jdi aku????
rasa nk NGAMUK pn ade...
kena r BERTIMBANG RASA skit..

dh la CUTI mmg GLE susah !!
time CUTI SEKOLAH pn ta leh..
cm ne tu???

CUTI tu HAK sape?????
ade yg lh xplain kat aku???

2 comments:

  1. tue lah kan,.. kekadang boss nie sesuka ja ikut pale diowg,.. time diowg nak cuti boleh pulak, tapi dlm perintah am bab c - CUTI,.. cuti bukan hak, so mmg boss boleh larang cuti atas kepentingan tugas.

    ReplyDelete